93 788 63 05 · 647 596 044

info@carrerasdental.com

Visitar el teu dentista

Visitar al dentista

Visitar el teu dentista

Sabies que només un 23,8% de la població a Espanya visita el dentista més d’un cop l’any quan no es manifesta cap molèstia prèvia? Encara que les xifres augmentin any rere any, hem de seguir concienciant als nostres pacients de la importància de realitzar un mínim de dues revisions periòdiques durant l’any. Si aquest any no ho has fet encara, és el moment de revisar la teva agenda i concertar la teva cita.
L’ odontologia conservadora és la disciplina encarregada de detectar a temps i posar remei a les càries; la seva detecció a temps pot evitar la destrucció primerenca del teixit dentari, el dolor degut a l’ extensió de la càries a la polpa dental i fins i tot la pèrdua completa de la peça dental.
En les revisions periòdiques detectem les càries incipients així com les més extenses per tal d’evitar aquesta pèrdua de teixit dental de la forma més conservadora possible.
k
Visitar al dentista dos cops a l’any no només pot ajudar-te a prevenir les càries, sinó també altres problemes com la gingivitis a causa de l’acumulació de placa dental o el mal alè.
La gingivitis i la periodontitis són les causants de la inflamació i infecció dels teixits de suport dentari i han de ser controlades cada 4 o 6 mesos per evitar la pèrdua de l’os, i com a conseqüència una afectació a la mobilitat o fins i tot la pèrdua de les peces dentals.
Així mateix, totes aquelles persones que s’han sotmès a qualsevol tractament odontològic, com l’ortodòncia o bé la col·locació d’implants o pròtesis, han de tenir una cura molt més exhaustiva per garantir l’èxit permanent en el resultat final.
Invertir temps en la teva salut bucodental pot estalviar-te molts diners en un futur; les neteges i les revisions bianuals són un format adequat per prevenir i detectar a temps malalties i malformacions; garanteixen la cura idònia per a mantenir una dentadura sana i forta; i t’ajuden a mantenir l’aspecte saludable i estètic del teu somriure.
Ja tens un nou repte per 2019, compleix amb la teva primera visita bianual sense cost a Carreras Dental.

No Comments

Post a Comment