93 788 63 05 · 647 596 044

info@carrerasdental.com

La salut dental comença a la infància

Odontopediatria - Carreras Dental - Terrassa

La salut dental comença a la infància

Ensenyar als més petits a tenir cura de la seva higiene bucodental pot esdevenir tota una aventura. A les escoltes s’implanta sovint una classe pràctica on s’expliquen els beneficis i la importància d’aquest procés; tot i això la conscienciació ha de fer-se ja a casa i de ben petits.

Tot comença amb les dents de llet, aquestes ja són elements vitals que formen la nostra dentadura definitiva, adquirint bones pràctiques així com mantenint visites periòdiques a la clínica podrem resoldre gran part dels problemes de futures malformacions o detencions definitives, també ens permetrà detectar a temps possibles problemes en el sistema masticatori general.

Odontopediatria - Carreras Dental - Terrassa
Si una dent de llet pateix una càries, molt probablement desenvoluparà posteriors problemes a la dent definitiva: taques, debilitat…

Una infecció en una dent de llet pot ser el principal problema d’una dentadura sana i duradora. Per una altra banda, és vital dur als nens a un especialista en odontopediatria per poder detectar problemes en la parla o en la masticació que poden afectar el sistema digestiu i al creixement.

Els especialistes en odontologia infantil s’encarreguen d’aplicar la psicologia adequada durant el procés d’una revisió o tractament; Els sentiments generats en aquestes consultes desenvoluparan la posterior afinitat amb els centres encarregats de la salut bucodental.

Es recomana seguir uns bons hàbits d’higiene conjuntament pares i fills, raonant el perquè de tots els processos per fer entendre la importància d’un bon raspallat. Tanmateix és igual d’important transmetre als més petits els desavantatges que pot comportar no tenir cura d’aquest.

La por al dentista ha de ser solucionada per garantir la millor salut bucal així com l’estètica d’un somriure perfecte; educa als més petits per comprendre que el dentista és un amic.

No Comments

Post a Comment