93 788 63 05 · 647 596 044

info@carrerasdental.com

Tècniques de darrera generació per a la col.locació d’implants dentals

Tècniques de darrera generació per a la col.locació d’implants dentals

La pèrdua de peces dentals pot esdevenir una frustració pel que fa a l’estètica i la salut bucodental.

Per recuperar l’estabilitat de la boca, així com la dimensió vertical i la relació entre maxil·lars, anteriorment s’empraven les pròtesi fixes i/o removibles mucosuportades; no obstant això, no són la millor opció.

k
A Carreras Dental treballem amb l’última tecnologia en implants dentals, tractant els problemes de salut i masticació que deriven de la pèrdua d’una o varies peces dentals.

També comptem amb un equip d’especialistes que resolen els problemes que tenen aquells pacients amb falta d’os, aplicant la tecnologia d’expansió d’os més innovadora, el MAGNÈTIC MALLET, aconseguint així, col.locar els implants necessaris sense risc per el pacient.

L’estudi previ de l’estructura òssia, anatomia i de les condicions pròpies del pacient, serà imprescindible per poder determinar quina es la tècnica ideal i quin tipus d’implant es més adient per a cada pacient.

Entre els beneficis d’aquesta pràctica cal destacar la conservació de les peces veïnes i la millor qualitat funcional del propi implant.
Així mateix, en pacients a qui els falten vàries peces dentals, podem emprar aquestes mateixes tècniques mitjançant 4 únics implants dentals, rehabilitant així tota l’ arcada amb beneficis estètics, funcionals i higiènics destacables.
Si et trobes en una situació de pèrdua de peces dentals, no dubtis a consultar-nos i t’informarem del millor tractament per recuperar el somriure i la salut dental.

No Comments

Post a Comment