93 788 63 05 · 647 596 044

info@carrerasdental.com

Sensibilitat dental

La sensibilitat dental augmenta en els dies festius.

La sensibilitat dental és un factor molt comú a partir dels 25 anys. Tot i ser habitual en molts perfils, és una molèstia que s’origina degut a la pèrdua de l’esmalt o bé la recessió de la geniva. Tot i tenir bons hàbits d’higiene dental pots estar exposant la teva dentina i sofrint sensibilitat. Aquest dolor intens s’experimenta en canvis de temperatura dels aliments, aliments massa àcids, fins i tot es pot experimentar amb aliments excessivament dolços.

Durant els períodes festius és quan més podem sometre a la dentina pel consum elevat de postres, vi, refrescos i torrons durs… El desgast de la dentina ocorre amb el raspallat excessiu, els mals hàbits de realitzar tasques amb la dentadura fora de la masticació, la recessió de les genives i l’abús d’aliments àcids. També pot generar-se a causa del bruxisme generat de nit o en situacions d’estrès.

k
Per diagnosticar la hipersensibilitat dental convé visitar la clínica i així poder determinar el millor tractament.

Tot i això, si sofreixes dolor intens a la dentadura pots començar per canviar el raspall de dents per un més suau amb filaments arrodonits; durant la higiene procura no ser agressiu amb dents ni genives. També convindrà actuar amb un fluor posterior específic per la sensibilitat dental, així com tenir cura del bruxisme amb una fèrula de descàrrega convenient.

Poder gaudir d’un àpat és a les teves mans si ens visites a temps. Demana ara la teva cita i no temis als menjars de les festes.

No Comments

Post a Comment