93 788 63 05 · 647 596 044

info@carrerasdental.com

Estàs fent boicot al teu somriure?

Com raspallar-se les dents - Carreras Dental - Terrassa

Estàs fent boicot al teu somriure?

Ets del que mai oblida un raspallat, utilitzes esbandida bucal i fil. Però no has tingut en compte el temps de digestió abans de la neteja, la profunditat, com actues en acabar de rentar-te les dents…

Si de veritat vols ser un expert en higiene bucal, segueix els nostres 3 consells bàsics:

L'espai de temps entre el menjar i el raspallat, la durada de l'acció mecànica i esbandir-te amb aigua són factors que poden afectar l'eficàcia de la teva higiene dental.

Espera 30 minuts de digestió:

Al menjar, el pH de la nostra boca canvia per poder desfer els aliments amb més facilitat. Si no esperes mínim 20 minuts a raspallar, estaràs sotmetent a tot l’esmalt davant els àcids de la saliva. Per evitar aquest desgast innecessari espera el temps correcte o procura esbandir-te amb aigua bé la boca per tornar al pH natural.

2 minuts és el temps exacte.

Després d’esperar mitja hora, què són 2 minuts? Cronometrat durant una setmana per adonar-t’en que al cap de 40 segons ja hauries finalitzat el teu raspallat.

Com raspallar-se les dents - Carreras Dental - Terrassa

Consell: Divideix la boca en 7 zones: interior inferior dret, interior inferior esquerre, superior interior dret, superior interior esquerre, lateral dret, lateral esquerre, frontal i llengua. Cada 20 segons canvia de zona; treballa una setmana en aquest exercici i no necessitaràs més rellotge.

L’aigua és bona, però no rere el raspallat.

Els components necessaris del dentífric son molt sensibles a l’aigua, si després de rentar-te les dents les esbandeixes amb molta aigua o beus qualsevol líquid, el seu efecte es veurà minimitzat. Espera un mínim de 30 minuts per beure i evita esbandir-te amb gran quantitat d’aigua.

Recorda que un bon somriure no depèn només del que es veu, cuida de la teva salut bucodental i assegurat somriure per més temps.

Si vols conèixer l’estat de la teva dentadura contacta amb nosaltres per rebre l’assessorament que necessites, som especialistes. 

No Comments

Post a Comment